Κατηγορίες
kouponi

Οικονομικές Λύσεις

Με γνώμονα τους δύσκολους  καιρούς που διανύουμε, προσφέρουμε οικονομικά πακέτα μεταφορών-αποθηκεύσεων σε  φοιτητές, πολύτεκνους, Αμέα και στρατιωτικούς.

facebook
Μετακομίσεις


Δυστυχώς η καθημερινότητα, τα ωράρια εργασίας και οι ανειλημμένες υποχρεώσεις, μας στερούν την δυνατότητα να  έχουμε τον χρόνο αλλά και την διάθεση να μπορέσουμε να ασχοληθούμε ενεργά στην περίπτωση μετακόμισης ή μεταφοράς, συσκευάζοντας τα μικροαντικείμενα ή ακόμη και τα έπιπλα του σπιτιού μας.
Γι' αυτούς τους λόγους, η εταιρεία μας είναι κοντά σας για να σας δώσει λύση σε τέτοιου είδους προβλήματα.

Η συσκευασία των μεταφερόμενων ειδών είναι μια υπηρεσία που επιλέγετε εάν επιθυμείτε, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα αγαθά, από μικροφθορές και σκόνες.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας εγγυάται συνδυασμό αμεσότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά, τονίζουν την σπουδαιότητα της συσκευασίας σε μια  επιτυχημένη μετακόμιση, καθώς με την ολοκλήρωση της μεταφοράς, ο πελάτης  παρουσιάζεται ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα διαπιστώνοντας με την τοποθέτηση των επίπλων και των πραγμάτων στο νέο του χώρο, πως όλα είναι όπως τα είχε αφήσει, χωρίς την παραμικρή φθορά και ζημιά.
Εύκολα ταξινομημένα και το κυριότερο, άθικτα.

Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2 [200xX]
bright3

Η mark logistics είναι μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς και Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος (ΣΥΝ.Δ.Δ.Ε.&L) και τηρεί όλους τους γενικούς όρους διαμεταφοράς και αποθήκευσης εμπορευμάτων του συνδέσμου αυτού.

SSL Certificates