Κατηγορίες
kouponi

Οικονομικές Λύσεις

Με γνώμονα τους δύσκολους  καιρούς που διανύουμε, προσφέρουμε οικονομικά πακέτα μεταφορών-αποθηκεύσεων σε  φοιτητές, πολύτεκνους, Αμέα και στρατιωτικούς.

facebook
Υπηρεσίες Εσωτερικού

 Η πολύχρονη πείρα μας στην μεταφορά εμπορευμάτων εξαγωγής και εισαγωγής τα οποία διακινούμε Οδικώς, Σιδηροδρομικώς, Αεροπορικώς αλλά και μέσω Θαλάσσης, καθώς και οι υπηρεσίες Logistics που παρέχουμε, μας καθιστούν έναν από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες τόσο στην Ελληνική όσο και στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Από την ίδρυση της εταιρείας μας έως και σήμερα ακολουθούμε μια πολιτική που χαρακτηρίζει την επιχείρησή μας: Να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες των ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων.

Στόχος μας είναι να χτίζουμε μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες μας. Με αυτό τον τρόπο, γινόμαστε αληθινοί συνεργάτες, με κοινό ενδιαφέρον ο ένας για την επιτυχία του άλλου.

Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί όμιλοι και σημαντικές επιχειρήσεις της Ελλάδος και του εξωτερικού μας εμπιστεύονται από την ίδρυση της εταιρείας μας έως και σήμερα.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για την αποθήκευση, διαλογή και διανομή προϊόντων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παρέχουμε πλήρη ενημέρωση για τι ς μεταφορές, τις αφίξεις και παραδόσεις των εμπορευμάτων σας από έμπειρους και έμπιστους συνεργάτες μας, που εργάζονται καθημερινά για την άρτια διαδικασία του πλάνου διανομών σας.

Η εταιρίας μας έχει καθημερινή ανταπόκριση προς όλη την Ελλάδα.

Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2 [200xX]
bright3

Η mark logistics είναι μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς και Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος (ΣΥΝ.Δ.Δ.Ε.&L) και τηρεί όλους τους γενικούς όρους διαμεταφοράς και αποθήκευσης εμπορευμάτων του συνδέσμου αυτού.

SSL Certificates