Κατηγορίες
kouponi

Οικονομικές Λύσεις

Με γνώμονα τους δύσκολους  καιρούς που διανύουμε, προσφέρουμε οικονομικά πακέτα μεταφορών-αποθηκεύσεων σε  φοιτητές, πολύτεκνους, Αμέα και στρατιωτικούς.

facebook
  • Κεντρικό Banner Slide 1 [550xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 2 [550xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 3 [550xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 4

Η  εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1992 από τους αδελφούς Μαρκογιαννάκη ως οικογενειακή επιχείρηση και με αρχικό πεδίο δράσης τον νομό Αττικής αποσκοπώντας στις μεταφορές οικιακού εξοπλισμού.

Η εξέλιξη της ήταν ραγδαία και συνεχώς αυξανόμενη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κερδίζει όλο και περισσότερο μέρισμα και κύρος στην αγορά της εσωτερικής μεταφοράς.

Το 1999 η εταιρεία είχε πλέον επεκταθεί σχεδόν σε όλους τους τομείς των μεταφορών, ενώ το 2004 συμμετείχε, με μεγάλη επιτυχία, στο μεταφορικό έργο των Ολυμπιακών Αγώνων .

Τα τελευταία  χρόνια αναπτύξαμε μια υπηρεσία που προσδίδει επαγγελματική ανακούφιση στους 16.000 χιλιάδες  και πλέον πελάτες μας.
Αυτή έχει να κάνει με την περισυλλογή εμπορευμάτων από διάφορες εταιρείες -βιομηχανίες-εργοστάσια, για την άμεση διανομή τους σε πρακτορεία πελάτες εντός Αττικής καθώς και κατοίκων.
Η υπηρεσία αυτή λειτουργεί άμεσα και χωρίς χρονοτριβές, καθώς ο πελάτης το μόνο που έχει να κάνει είναι να καλέσει στο τηλεφωνικό κέντρο και να επικοινωνήσει για το ραντεβού φόρτωσης.

Αυτήν τη στιγμή η εταιρεία μας μετρά 21 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης παρουσίας  στον χώρο της μεταφοράς, με κύρια χαρακτηριστικά την φερεγγυότητα και την άμεση διεκπεραίωση οποιασδήποτε μεταφορικής ή αποθηκευτικής εργασίας.

Ένας από τους κύριους σκοπούς μας είναι η ολοκλήρωση της κατασκευής καινούργιων εγκαταστάσεων στις αρχές του 2014.

Οι εγκαταστάσεις αυτές θα είναι σε κεντρικό σημείο, προσβάσιμο από οποιοδήποτε όχημα μεταφοράς, ενώ θα είναι εξοπλισμένες με τα τελευταία συστήματα 3PL - φορτοεκφορτώσεων με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών  μας. SSL Certificates